TruePOS kassasystem

TruePOS kassasystem har ett användarvänligt gränssnitt och alla smarta funktioner ni behöver, oavsett om ni driver restaurang, livsmedelsbutik, detaljhandel eller café. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner för olika branscher och storlek på verksamheter. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay.
Kontakta oss

Några exempel på vad TruePOS kan göra för er

 • Rapporter

  Följ er försäljning via en Rapportapp

 • Fakturering

  Fakturera direkt från kassan, samfakturera för återkommande kunder

 • Kvitton

  Spara papper genom att använda Digitala kvitton

 • Administration

  Minska manuell administration tackvare integration med bokföringssystem & personalliggare

 • Bokföring

  Få automatiska dagsrapporter till bokföring och slipp pappersutskrifter

Smart kunddisplay

Skärmen på kassans baksida visar tydligt inslaget belopp. Vid Swishbetalningar visas en QR-kod som är enkel för er kund att skanna, istället för att manuellt skriva in nummer och belopp. Displayen kan även användas till bildspel och video.

Truepay kortterminaler

Vi har tre olika typer av kortterminaler; en kassakopplad, en fristående och en trådlös Allt-i-ett-terminal. Läs mer om vilken som passar bäst för er verksamhet nedan!

ALLT-I-ETT-TERMINAL

Spara steg i restaurangen och ge era gäster en snabbare service! Använd vår trådlösa Allt-i-ett-terminal för både beställning och betalning i en och samma enhet, med automatiska bongar till kök och bar. Terminalen har en stor touchskärm och kan användas med wifi eller simkort. Terminalen är flexibel och kan användas i tre lägen som passar för olika situationer i restaurangen.
Ladda ner broschyr

PROCENTDRICKS

Servisens bästa vän stavas procentdricks! Förenkla för gästerna och låt dem välja om de vill ge 5, 10, eller 15% i dricks. De kan självklart även välja på att ge valfritt belopp eller ingen dricks alls. De som vill ge upplever att går det snabbare, smidigare och är mer lättförståeligt än att skriva in totalbelopp. Välj om ni vill ha procentdricks eller vanligt totalbelopp.

KASSAKOPPLAD TERMINAL

Använd vår egen kassakopplade kortterminal för en smidigare kassaupplevelse! Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassan innebär en enda support som hjälper till med båda delar. Vår kassakopplade kortterminal hanterar alla sorters kortbetalningar (chip, kontaktlös och mobila plånböcker) och har en stor touchskärm. Den kan även hantera flera kort på samma köp. Välj själva om ni vill använda ställ eller inte!
Ladda ner broschyr

STANDALONE

Var alltid redo att ta betalt! Med en fristående kortterminal går det snabbt och smidigt att hjälpa kunderna med betalningen. Slå enkelt in belopp och låt kunden betala kontaktlöst, med chip eller mobil plånbok. Terminalen har en stor touchskärm och kan användas med wifi eller simkort.
Ladda ner broschyr